Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на Фермата изпадна в

...
Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на Фермата изпадна в
Коментари Харесай

Тази красавица ли ще е дразнителят на Фермата?

Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на " Фермата "  изпадна в ступор от мизерните условия в риалитито, а в очите й избиха сълзи от обезсърчение.

След като цяла нощ спа на твърдата земя под намерено небе и измръзна, Аксения, 28-годишната стопанка и майка на две деца, се срина душевен.

" Шокът е огромен! Много е тежко! Цяла нощ треперих. Само като се сетя за студа, дето брах, ме хващат страхове. Не мога да привикна с тази действителност, усещам се слаба ", оплака се Аксения. Още с влизането си в предаването тя се поинтересува къде ще се къпе и дали ще разполага с панер за мръсно пране, само че бързо осъзна, че " Фермата "  не е това, което си е представяла.

Докато Аксения се жалваше от изискванията в предаването, притежателят на транспортна компания Ангел, по-известен от предходен сезон на предаването като зевзека бай Анго, си направи ледена баня в язовир Диканя.

" Водата е прелестно освежаваща, към 5 градуса. Температурата е добра за кръвообращението, изпъва ми бръчките! ", разгласи предостатъчно той, до момента в който се плацикаше.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР